Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Titan (2018) online subtitrat in romana

0
( High Definition )
Advertising
Loading...Cei din The Titan (2018) online subtitrat in romana hd îi fac ca părul să cadă în coagule și pielea să se îndepărteze ca niște coji de fructe uscate. De asemenea, îl păstrează liniștit pentru a doua jumătate a filmului. Aceasta, dacă mă întrebi, este o îmbunătățire. Actorul australian ar putea fi frumos, dar este o capcană carismatică atât de goală, încât am auzit chiar că Kellan Lutz întreabă cine e dracu ‘.

Experimentul de eugenie care a murit este un scenariu sci-fi – o metodă utilă de a evita orice întrebări ciudate despre modul în care cineva s-ar putea să colonizeze o lună, care este obiectivul vag al amestecării genomice în Titan. În viitor, datorită suprapopulării și a unui eveniment nuclear nebulos, care a lăsat Los Angeles o coajă tufătoare, omenirea se uită la proprietățile imobiliare pe Titan, singura lună din sistemul solar care se mândrește cu o atmosferă grea pentru azot. Potrivit unui om de știință sancționat de stat, jucat în mod amenințător de Tom Wilkinson, scopul este „să evolueze omenirea în stele”.

Ce înseamnă, în mod funcțional, că este mai ieftin și mai ușor să filmezi o poveste de corupție guvernamentală într-un conac al NATO de coastă decât să stabilești într-adevăr o poveste SF în spațiu. Deci, aici suntem, cu o premiză foarte risipită, și 90 de minute de groază corporală fără dinți pentru a îndura, pe măsură ce Worthington se transformă treptat în ceea ce arată ca o recreere din plastic a unui Lord Voldemort dezbrăcat. Chiar imblandu-se cu ADN-ul bat, Worthington inca nu reuseste sa citeasca o singura expresie, deci este hotarat sa nu afiseze nici un fel de interes in nici un scenariu pe care ia dat-o.

Nu că scenariul pentru Titan merită să fiți entuziasmat. Scris de Max Hurwitz, îl vede pe Worthington ca pilotul fostului pilot al Forțelor Aeriene, Rick Janssen, care, alături de soția sa, Abigail (Schilling) și fiul lor mic, este relocat la o bază de coastă finanțată de Departamentul de Apărare. Diferitele injecții și pregătirea în stil militar pe care el și ceilalți militari și femei i-au supus rapid îi provoacă să înmugurească adăposturi suplimentare, să meargă orb, să facă mutați și să sufere topiri steroizi frenetice.

Dacă The Titan (2018) online subtitrat in romana hd îmi amintește de ceva, este probabil Paradoxul Cloverfield, o altă ofertă științifică – Netflix care părea mereu destinată miniaturilor „Pentru că ai văzut …” și am petrecut o oră și jumătate pentru a crea o poveste mai interesantă pe care niciodată nu ai am văzut. The Titan (2018) online subtitrat in romana hd are aceeași problemă – singurul moment în care doriți să vedeți ce se întâmplă în continuare este la sfârșitul – dar și altul, unul înrudit; trece peste toate lucrurile care ar fi dat ceea ce vedem, de fapt, orice fel de context relatabil sau chin emoțional. Rick este un blandist bun, bunul generos pus pe soțul nobil și nu avem niciodată sentimentul că el este altceva decât acela. Soția lui este împovărată să ne convingă de o dragoste între cei care simte că este la mâna a doua. The Titan (2018) online subtitrat in romana hd începe cu faptul că familia a luat deja decizia de a participa. Cum ar trebui să simțim simpatia pentru situația lor când, în ceea ce ne privește, primesc ceea ce au semnat?

The Titan (2018) online subtitrat in romana hd de multe ori greșește gobbledygook despre adaptare și evoluție pentru un fel de dramă, dar dacă nu ai o diplomă în rahat, va face puțin pentru a te distrage de la cât de neinteresant este tot ce e dincolo de premisă. Alte subiecte de test sunt roate pentru a fi fraternizate cu, și lucrurile spun – nici unul dintre ele departe de interesant. Abigail, condamnat la rolul de soție suspectă, se uită de cele mai multe ori de departe, începând constant să regrete efortul. La un moment dat ea chiar spune la doctorul Wilkinson despre a fi mințit și mi sa părut că nu am ajuns nici măcar să auzim pitchul original. A mințit cum? Despre ce?

Știam că am probleme cu The Titan când mi-am imaginat că conducerea a fost reformată ca un actor mult mai convingător, carismatic – Michael Fassbender a venit în minte – și și-a dat seama că nu va face prea multă diferență. Este un film despre o încrucișare extra-emoțională străină-amfibiană încrucișată chiar înainte de începerea experimentelor, dar este și o serie obosită de oportunități pierdute, cu o devotare slabă pentru genurile care tropăresc pe materialul gras și neinspirat până când este prea fericit să se tragă în o direcție interesantă. Din fericire, până mâine voi fi uitat totul. O să văd că a stat acolo pe pagina Wikipedia a lui Sam Worthington data viitoare când filmez filmografia sa pentru a-mi defăima cel mai bine ultimul proiect și mă voi gândi la mine: „Huh, The Titan (2018) online subtitrat in romana hd. Chiar ar trebui să mă duc să văd că o zi. „Și niciodată nu o voi face.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?