Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Tout en haut du monde – La capatul lumii (2015)

0
( High Quality )
Advertising
Loading...

Filmul animat Tout en haut du monde online subtitrat a fost minunat (a trecut ceva timp de când am văzut un nou film de desene animate).

Mi-a luat 10 minute, pentru a obține blocat în stilul (mai ales ca eu nu ma uit la mai multe animații aceste zile), dar în curând am început să apreciez cu adevărat fluxul de animație, texturi și, în special, pozițiile camerei și de iluminat care au fost ambele într-adevăr interesant, creativ și important pentru poveste în locuri.

Povestea în sine este simplu, dar, de asemenea, foarte bogat și în mișcare, cu mesaje educaționale pe care toată lumea ar trebui să fie în măsură să ia ceva de la. Este cu siguranta un film pe care toată lumea se pot bucura de: atât pentru copii cât și pentru adulți. Unele momente a lovit într-adevăr o coardă emoțională în mine … lacrimi s-au umplut la un moment dat!

Este povestea tradițională? Au fost realizate alte filme bazate pe aceeași poveste?

M-am bucurat, de asemenea, muzica, atât coloana sonoră și utilizarea de cântece „stil popular”. Acestea mi-a luat surpriza la început, și m-am simțit sceptic la auzul ei … dar de fapt, au lucrat foarte bine, iar până la sfârșitul anului am fost într-adevăr se bucură de utilizarea lor.

Când o sa am copii sper ca le voi oferi un film ca Long Way North 2015 online subtitrat un film care il vor iubi și să se bucure, și să ia cu ei la maturitate, în același mod în care am încă amintiri plăcute de unele filme am urmarit in mod repetat ca un copil.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?