Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Twilight – Amurg (2008)

0
( High Quality )
Advertising
Loading...



Am citit cărțile Twilight – Amurg (2008) online subtitrat, iar primul lucru pe care am observat a fost că povestea nu era vorba despre o linie de complot, la toate. Este vorba despre personajele și ce se întâmplă cu ei. Meyer Stephenie se concentrează pe interacțiune, nu pe dialog, complot, sau o setare, ceea ce este bine. Dar face un film prost.

În mod surprinzător, Amurg nu a fost așa de rău a unui film. Mă așteptam să fie mult mai rău. Așa cum am spus, e foarte puțin complot sau de dialog în carte, deci este greu să facă un film convingător. Ei au trebuit sa peste actul pare să încerce și să comunice fără multe cuvinte. Probabil că pot conta pe de o parte, liniile din film.

Altele decât cele care acționează asupra, nu a fost rău. Au existat unele momente foarte bune și unele foarte „eh” momente. Dar, în general, aș recomanda-o pentru Twilight fani. Eu, probabil, nu va dori vreodată să-l văd din nou, dar este în regulă, la miezul nopții, cu niște prieteni de școală care sau ceva de genul.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?