Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Twilight Saga New Moon – Saga Amurg Luna Noua (2009)

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


N-am idee de ce oamenii spun că este groaznic, groaznic o scârbă, tot ce pot gândi este că, poate, au intrat în teatru greșit. Am crezut sincer că a fost mare, primul supt, mai ales din cauza regie, New Moon, nu atât de mult. In primul rand regia a fost mai bine, și că acolo reușește o îmbunătățire uriașă, de asemenea, hotărând sa îmbunătățit de la prima. Care acționează în Amurg a fost OK, nu-i rău, pur și simplu OK, nimeni nu mi-a uimit in special, dar Luna Noua, wow.

Am o mulțime de respect pentru Kristen Stewart și cred că ea este o mare actriță, dar nu și-au iubit interpretarea ei din Twilight. Luna Noua este o cu totul altă poveste, ea a fost atât de mult mai bine. Ea a trebuit să meargă la un loc foarte profund pentru unele scene și care arată talentul. De asemenea, ceilalți actori s-au îmbunătățit, în principal, Rob Pattinson, care nu a fost perfect Edward în primul, el a fost mult mai bine în New Moon.

Asemănarea cu cartea, de asemenea, m-au uimit, Amurg a lăsat o mulțime de scene și a făcut ce se amestecă și must nebun lucru, luând conversații care ar fi trebuit să fie și punerea lor acolo. Luna Noua, cu toate acestea, semăna atât de strâns cartea și ma făcut să mă simt ca am citit cartea, tot timpul. Mi-a plăcut cum ți a arătat Alices viziuni și Bella ca vampir (care a fost o scenă ciudată, deși, trebuie să recunosc, alergând prin pădure, Edward într-o vesta si Bella intr-o rochie de poveste) si mi-a placut cum au aratat Edward dupa el a vorbit cu Jacob la telefon, ea a arătat cât de mult pe Bella adoră. Un alt lucru am iubit a fost modul în care a arătat trecerea timpului, Bella stând în camera ei cu schimbarea anotimpurilor în jurul ei și am iubit modul în care ea a păstrat email-uri prin Alice din film. Scena a Volturi a fost mare, Aro a fost destul de înfiorător.

Principalul lucru pe care mi-a displacut despre film a fost sfârșit, „Casatoreste-te cu mine, Bella”, aparat de fotografiat se uită la Bella, regia: Chris Weitz …. Per total a fost un film mare și total în valoare de așteptați. Eu absolut nu pot aștepta pentru Eclipse, așa cum este cartea mea preferată și vom ajunge pentru a vedea Edward si Jacob impreuna, lupta peste Bella.

Tot ce pot spune este, mă bucur că nu te așteaptă un an întreg înainte de Eclipse, minciuna am avut la pentru New Moon, numai 6 luni! LOL 10/10 (Aș spune că e un rating destul de bun)


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?