Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Ultimul războinic al aerului – The Last Airbender (2010)

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


Filmul fantastic al lui M. Night Shyamalan impleteste actiunea cu aventura, reusind sa surprinda lumea impartita in patru mari natiuni: Tribul Apei, Regatul Pământului, Poporul Focului și Nomazii Aerului. Iar ca-n orice film, lumea a dus o viata linistita si pasnica, pana cand oamenii care au focul aprins in ei declanseaza un razboi, iar in cazut de fata razboiul a fost pornit de catre Poporul Focului.
Singurul care poate readuse pacea si linistea in lume este un copil de 12 ani, care este reincarnarea avatarului Spiritului Lumii, doar acesta poate controla cele patru elemente. Insa a disparut cand era mai mare nevoie de el. In urma cu 100 de ani, frate si sora, l-au gasit pe Aang (Spiritul Lumii), blocat in gheata, iar misiunea celor doi este de-al ajuta sa-si recapete puterile pentru a putea salva lumea in mainile raului.
O misiune destul de greu de realizat, deoarece timpul nu este de partea acestora mai ales ca printul Zuko, fiul Regelui Focului ameninta sa dea lovitura finala.

„The Last Airbender” se bazeaza pe desenele animate „Avatar: The Last Airbender” (2005-2008), o serie animata de aventuri fantastice foarte apreciata !

Urmareste Ultimul războinic al aerului – The Last Airbender (2010) Online Subtitrat Romana HD 720p gratis


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?