Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

In a Valley of Violence 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...In a Valley of Violence 2016 online subtitrat, scris si regizat de Ti West, filmul incepe foarte lent, insa prinde viteza, si in cele din urma se lanseaza intr-un impas cu o energie hilarara.
E un tip singuratic cu un trecut misterios si un caine al lui foarte credincios. E o femeie floozy ascunsa intr-un hotel. Exista mai multi ticalosi, un preot irlandez ranjit beat, o tanara femeie nevinovata facand ochi-gaga la solitarul misterios, si in cele din urma, un US Marshal, carunt, cu un singur picior, reprezentand linia subtire dintre haos si civilizatie.
Ultima jumatate de ora filmul este violent si sangeros, si regizorul Vest și actorii sai reusesc sa gaseasca doar tonul potrivit. Aceste situatii sunt jucate cat mai reale, ceea ce scoate in evidenta doar absurdul de divertisment.
E un oras in acea vale, un oras in care haosul si pacatul sunt la ele acasa. in mod natural, el se indreapta acolo. Are nevoie de apa pentru el, calul, si cainele sau. Orasul este situat in mijlocul câmpiei desertului plin de praf, si este gol la prima vedere. Ferestrele bisericii sunt astupate (nu este un semn bun). Oamenii arunca o privire la abordarea sa, prin ferestrele lor. Paul, in timp ce o bea o bautura in salon, intra intr-o altercatie cu „Gilly” (Iacov Ransom), un psihopat cu un ego fragil, care, de asemenea, se intampla să fie fiul maresalului.
Pavel nu vrea probleme, insa Gilly provoaca probleme care duc la un act de violenta pe care Pavel nu se poate lasa sa stea in raspuns. Apoi, începe un ciclu de razbunare, fiecare act si mai irevocabil sangeroas decat ultimul. „In a Valley of Violence 2016”, in felul său mascate, arată cât de ridicol poate fi iste actiuni dezlantuite fara limita.
In a Valley of Violence 2016 online subtitrat in romana


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?