Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

We’re Not Married! – Marilyn Monroe

0
( High Quality )
Advertising
Loading...

O persoană care anterior s-a descris acest film We’re Not Married! online subtitrat cu – Marilyn Monroe ca este un film „puf”. Acesta este un cuvânt perfect pentru a descrie, și ar trebui să conțină un capital de „P.”

Dar este, de asemenea, distractiv și interesant. Ea are o serie de anii 1930 și 1940 (actori și unele pre-datare vorbesc imagini), precum și „tineri”, Mitzi Gaynor, Marilyn Monroe și Lee Marvin (acesta din urmă într-o parte de biți uncredited).

Premisa este curat, iar „complot” se învârte într-un mod prostesc în jurul valorii de obiceiurile presupuse ale acelei perioade, cu oameni scurrying despre cu probleme care nu ar justifica nici o prezentare dramatică astăzi.

Parcela subțire implică mai multe cupluri ale căror căsătorii au fost conduse invalide de către guvernator, din moment ce ei s-au căsătorit cu o justiție-of-the-pace, aproape de sfârșitul anului cândva înapoi, cu certificare sa nu valabile până la 1 ianuarie următor.

Rogers și Allen sunt o pereche cu un program de radio dimineață „cuplurile” (aparent format din nimic altceva decât dopuri și fără sens sponsorului „urât-frumos” bătaie de joc), cu o căsătorie fictivă în scopuri pur economice. Bracken si Gaynor sunt un cuplu de tineri care au nevoie să fie recăsătorit înainte de unitatea sa de armată pornește într-, sau altfel copilul lor de așteptat, nu va fi legitim, dar (în conformitate cu sergentul său), „o minge fault.” Golddigger Gabor (nu o întindere aici) leșină literalmente atunci când scrisoarea de la guvernator ajunge la biroul soțului ei bogat lui (Calhoun), în timp ce avocatul ei discută despre jefuirea ei activele sale în timpul unei soluții de divorț (precipitat printr-un set-up atunci când un complet perforate impostor îmbrăcat, care seamănă cu un profesor elementar conservator-îmbrăcat pozează soția lui într-o cameră de hotel, timp de aproximativ trei minute, în timp ce complicii ei nota incidentul).

Cu toate că a lansat în 1952, acest lucru este strict un „40 de ani” scutura. Chiar și atunci, cu siguranță, guvernatorul ar pur și simplu, s-au efectuat un edict special de a face aceste uniuni legitime, și chiar dacă nu, Gabor, cu toate acestea ocolite scopul ei, s-ar fi putut pretinde un fel de drept de drept comun, sau drepturi sub orice trecea „palimony” atunci.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?