Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Zeii Egiptului 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...
Gods of Egypt 2016 online subtitrat in romana hd In aceast film spectaculos de actiune si aventura, inspirat din mitologia clasica a Egiptului, supravietuirea omenirii atarna in balanta, iar un erou muritor neasteptat Bek [Brenton Thwaites] se angajeaza intr-o calătorie palpitanta pentru a salva lumea si de salvarea dragostei lui adevarate. Pentru a reusi, el trebuie sa se inroleze la puternicul zeu Horus [Nikolaj Coster-Waldau] intr-o alianta putin probabil impotrivalui Set [Gerard Butler], care este zeul nemilos al intunericului, care a uzurpat tronul Egiptului, aruncand o data pasnicul si prosper imperiu intr-un haos plin de conflicte.
Horus (Nikolaj Coster-Waldau), nepotul zeului soare Ra (Geoffrey Rush), este pe cale sa fie incoronat rege al Egiptului de catre tatal sau popularul Osiris (Bryan Brown), care are in vedere ca in aceasta regiune sa fie 1000 de ani de pace. In ultimele sale ore ca un print rasfatat, Horus este masat de trei femei muritoare, toate jumatate din marimea lui – zeii sunt cu 12 picioare inaltime.
In acest scenariu vizionar al din Egiptului, zeii sunt superstaruri, iar muritorii de rand sunt fanii lor lor.
Cu toate acestea, o invitatie la petrecerea vesnica nu este atat de simpla. Anubis (Goran D. Kleut), zeitatea-caine care sunt dusmani de moarte, este paznicul, si dupa violente Set zeul (Gerard Butler) pretinde tronul, el ridica taxa de intrare. Faptele bune nu mai sunt suficiente. Acum, numai cei bogati pot cumpara calea spre cer.
Gen: Actiune si Aventura, Science Fiction & Fantasy
Regizat de catre: Alex Proyas
Scris de: Burk Sharpless, Matt Sazama
Filmul Gods of Egypt 2016 apare In salile de cinema: la 25 februarie 2016
Iar pe DVD: la data de 30 mai 2016
Filmul are un buget de : $ 31,141,074.00
Durata: 127 minute
Studioul de productie: Lionsgate


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?